VILLA SILVESTRIS

Szolgáltatásaink

A Villa Silvestris 16 igényesen berendezett szobával áll vendégei rendelkezésére. Ebből 11 kétágyas, 2 három- és 1 négyágyas szoba, továbbá egy ötágyas lakosztály. Négy szoba pótágyazható. Minden szobához saját zuhanyozó és wc tartozik.
 
A földszint két különbejáratú szobájában a vendéggel saját kutya is megszállhat, igény esetén az eb részére külön kosarat biztosítunk.
Az éttermet a legkorszerűbb követelményeknek megfelelő konyha szolgálja ki. Teljes és félpanzió kérhető.
Az épületben ingyenes wifi hozzáférés van. Az étterem mellett két terasz, az emeleten két kisebb társalgó szolgálja a vendégek kényelmét.

Fizetési lehetőségek: bankkártya, SZÉP kártya, készpénz.

Bejárat és első udvar
Műemlékszobák

A Villa Silvestris 2-es és 3-as szobája különleges kialakításával a műemléképület sajátosságait mutatja be. A 2-es szoba – ún. püspöki lakosztály – boltozatos mennyezetével és eredeti bútorzatával két-évszázados hangulatot őriz.

A 3-as szoba északi fala az épület legelső történeti szakaszában az utcai homlokzatot alkotta, a később elfalazott ablakrács a felújításkor került elő. A falfelület kialakítása a homlokzati eredetre utal. A falon látható festmények az erdei iskolai funkciót hangsúlyozzák.

Csendes nap, családi hétvége

A Villa Silvestris kitűnő környezetet kínál gyülekezetek és lelki közösségek számára csendes napok, presbiteri értekezletek, lelki találkozók tartására. A természet kínálta béke és nyugalom élményét kizárólagos használat is segítheti.

Rekreáció

A természetgyógyászok és rekreációs alkalmak szervezői körében a Monoszló határában emelkedő Hegyestű különleges értékkel bír: a látványosan töredezett bazaltoszlopoknak tulajdonított pozitív sugárzás, társulva a háborítatlan környezet nyugalmával és tisztaságával, komoly rekreációs hatást gyakorolhat a szervezetre.

Konferenciaterem

Konferencia, tanácskozás, értekezlet céljára az étterem nagyterme vehető igénybe, ami a szokásos igényeket kielégítő felszereltséggel rendelkezik: hagyományos tábla, írásvetítő, projektor, flip-chart, hangosítás. Maximális befogadóképessége 35 fő. Az épületben wifi hozzáférés van.

Társalgó
Első udvar